Menedzserszűrés

Menedzserszűrés a Platán Egészségcentrumban!

Mi is az a menedzserszűrés?

Honnan ered ez a kifejezés?

Először a nagyvállalati vezetők ismerték fel, ha megőrzik vezető beosztású dolgozóik egészségét, kevesebb ideig vannak betegszabadságon, nem alakul ki náluk krónikus betegség, ami miatt akár a munkájukat is fel kell adniuk. Ezzel a cég működése pedig zökkenőmentes marad.

Mivel a menedzserek fokozott stresszhelyzetnek és terhelésnek vannak kitéve, náluk gyakrabban alakulnak ki a legkülönbözőbb betegségek, ám ezeket, ha időben felismerik, a legtöbb esetben kezelhető és visszafordítható a kóros folyamat.

Innen ered a menedzserszűrés kifejezés, ami több szervrendszerre kiterjedő, prevenciós célú, állapotfelmérő komplex egészségügyi kivizsgálás.

Milyen vizsgálatokat végzünk a menedzserszűrésen?

Magyarországon a két vezető halálozási ok a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek, ezért a Platán Egészségcentrumban ezek megelőzésére nagy hangsúlyt fektetünk labor, képalkotó, szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatok alapján.

A menedzserszűrésre érkezők összesen 17 vizsgálaton vesznek részt, a részletekről a 2024-es ajánlatunkban tájékozódhat.

Miért érdemes a menedzserszűrést választani egy-egy konkrét vizsgálat helyett?

Nagy előnye a szűrésnek, hogy a vizsgálatokat egy napon, egy helyen, egy időben végzik el a szakorvosok, ami a páciens részéről előkészületet nem igényel.

Nem kell külön-külön időpontot foglalni a különböző vizsgálatokra, és így az ára is sokkal kedvezőbb. A szűrés eredményeiről összefoglaló szakorvosi véleményt készítünk, amely részletesen tájékoztatja a pácienst egészségügyi állapotáról, indokolt esetben javaslatokat tesz további vizsgálatok elvégzésére.

Ezeket a szűréseket érdemes évente elvégezni, egy-egy betegség korai felismerése vagy kizárása érdekében.

Kiknek ajánljuk a menedzserszűrést?

Elsősorban azoknak a cégeknek ajánljuk, amelynek vezetői gondoskodó munkáltatók és hozzá kívánnak járulni munkavállalóik egészségének megőrzéséhez.

A menedzserszűrés – elnevezése ellenére – nem kizárólag vezető beosztású embereknek ajánlott, hanem olyan magánszemélyeknek is, akiknek fontos a megelőzés.

Egyéni foglalások alapján akkor tudjuk a szűrőnapot megszerezni, amennyiben legalább 25 fő jelezte részvételi szándékát. Részletekért hívja Nagy Ágnes operatív vezetőt az alábbi telefonszámon: +36 30 354 7058

Kérjen ajánlatot menedzserszűrésre!

Címünk

3300 Eger,
Vallon utca 62.

E-mail cím

info@platan-eger.hu

Telefon

+36-30/354-7058

Küldjön üzenetet nekünk